AirPods Pro Case Dimensions: Alles wat je moet weten

AirPods Pro Case Dimensions: Alles wat je moet weten

AirPods Pro Case Dimensions: Alles wat je moet weten

AirPods Pro zijn de nieuwste versie van Apple’s draadloze oordopjes. Ze bieden een geavanceerde geluidskwaliteit voor muziek, videogames en andere audio-ervaringen. Maar hoeveel ruimte heb je voor de oordopjes en de hoes? In dit artikel zullen we de afmetingen click reference van de AirPods Pro-hoes bekijken, zodat je precies weet wat je nodig hebt voor je AirPods-ervaring.

AirPods Pro Case afmetingen

De AirPods Pro-hoes is een kleine, compacte verpakking van 1,78 inch hoog en 2,11 inch breed (45,3 mm hoog en 53,5 mm breed). Het is 0,86 inch dik (21,8 mm). De verpakking weegt 1,61 ounce (45,6 gram). Deze afmetingen zijn bedoeld om de AirPods Pro en de oplaadcase te verpakken. De oordopjes zelf zijn 0,86 inch why not look here hoog en 0,94 inch breed (22 mm hoog en 24 mm breed). Ze wegen 0,14 ounce (4 gram) per stuk.

AirPods Pro Case gewicht

De AirPods Pro-case weegt 1,61 ounce (45,6 gram). Dit is licht genoeg om makkelijk in je zak te stoppen, maar zwaar genoeg om te voelen dat je de oordopjes en de oplaadcase bij je hebt. Het is iets zwaarder dan de oorspronkelijke AirPods-case, die 1,34 ounce (38,1 gram) weegt. Maar net als de oorspronkelijke AirPods-case is de Pro-case licht genoeg om mee te nemen naar het werk of school.

AirPods Pro Case capaciteit

De AirPods Pro-case heeft een lader en kan twee AirPods Pro-oordopjes tegelijkertijd laden. De oplaadcase heeft ook ruimte voor extra accessoires, zoals een kabel of adapter. Het is een handige manier om al je benodigdheden bij je te hebben als je reist of op pad bent.

AirPods Pro Case kleuren

De AirPods Pro-case is verkrijgbaar in twee kleuren: wit en zwart. De zwarte case is iets duurder dan de witte, maar beide zijn ongeveer even mooi. Beide kleuren zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder glanzend en mat, zodat je de look en feel van je AirPods Pro-case kunt personaliseren.

AirPods Pro Case Dimensions

AirPods Pro case dimensions discover more zijn 1,78 inch hoog en 2,11 inch breed (45,3 mm hoog en 53,5 mm breed). Het is 0,86 inch dik (21,8 mm) en weegt 1,61 ounce (45,6 gram). De AirPods Pro-oordopjes zelf zijn 0,86 inch hoog en 0,94 inch breed (22 mm hoog en 24 mm breed) en wegen 0,14 ounce (4 gram). De AirPods Pro-case heeft ook ruimte voor extra accessoires, zoals een kabel of adapter.

Kortom, de AirPods Pro case dimensions zijn afgestemd op de behoeften van de gebruiker. Het is makkelijk teLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *